Jardunaldi gastrokulturala: XIX. mendea
XIX. mendeko Eleganteen Bilkurari lotutako jardunaldia.
Garaiko mahai-inguruko ohiturak ezagutzeaz gain, XIX. mendeko menu bat prestatzeko eta dastatzeko aukera izango dugu.
Noiz: Azaroaren 12an, 10:00-13:00
Sukaldaria: Iker Markinez
Non: Barduliarrak Elkartean
Menua:
· Lehenengo platera: Zurrukutuna
· Bigarren platera: Oiloa gisatuta
· Postrea: Kremazko bonbak (Ezkurdia fondako Jaxinto Ezkurdiaren errezeta liburutik ateratakoa)
Ikastaroaren bukaeran parte-hartzaileek plater guztiak dastatzeko aukera izango dute.
Prezioa: 5 €/pertsonako
Parte-hartzaile kopurua: 20-25
Izena eman behar da, azaroaren 9a baino lehen: Zumalakarregi Museoan, 943 88 99 00, mzumalakarregi@gipuzkoa.eus
- Noiz
- 2016/11/12 - 10:00 - 13:00
- Harremanetarako Izena
- mzumalakarregi@gipuzkoa.eus
- Harremanetarako Telefonoa
- 943 88 99 00
- Hitzordua egutegira gehitu
-
vCal
iCal